Топ 3 Дамски часовници Casio за слънчеви дни

Насладете се, на лятното време с любимите си хора.
С Casio , заедно винаги създаваме добро настроение.
Усетете вятъра, почувствайте слънцето.


Изчистете ума си с ясни модели дамски часовници Casio Baby-G.
Активирайте се със спортни дейности.
Сега може да имате всеки един от 3 модела дамските часовници Casio Baby-G.
Основните, но готини модели винаги ще отговорят на вас и вашата взискателност.
Играйте здраво и направете всичко незабравимо.


С цветовия дизайн на кораловите рифове, винаги се чувствате като в море.
Точно като вълните, емоциите идват и си отиват.
Открийте своя пулс, скрит във вълните.
Проверете най-новата информация за BABY-G в социалните медии.
Грабнете своя модел от 8-те дамските часовници Casio Baby-G за по-слънчеви дни, дори в хладното време!


1 ЧАСОВНИК CASIO MSG-B100DG-4AER

Часовник Casio MSG-B100DG-4AER от колекция Baby-G се предлага в Timer.bg с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“.

Семейството на G-MS се увеличи с нови тънки членове с Bluetooth в лицето на серията MSG-B100. Това са най-тънките G-MS модели и първите такива с Bluetooth. Включват обновен осмоъгълен безел, солатно захранване, световно време, таймер, хронометър, ЛЕД осветяване, дата и ден от седмицата и водоустойчивост от 10 АТМ. Корпусът е комбинация от полимер и неръждаема стомана, стъклото е минерално. Този конкретен модел е със сив дисплей с аналогови показатели и дигитален дисплей на 6 часа и има стоманена верижка и цялостно покритие в цвят розово злато. Размери 47.5 х 37.2 х 9.7 мм, тегло 75 гр, водоустойчивост 10 АТМ.

От Casio препоръчват закупуването на Часовник Casio MSG-B100DG-4AER да се извършва от оторизирани търговци като Timer.bg – водещ онлайн магазин за продажба на часовници!


2 ЧАСОВНИК CASIO MSG-B100DG-9AER

Часовник Casio MSG-B100DG-9AER от колекция Baby-G се предлага в Timer.bg с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“.

Семейството на G-MS се увеличи с нови тънки членове с Bluetooth в лицето на серията MSG-B100. Това са най-тънките G-MS модели и първите такива с Bluetooth. Включват обновен осмоъгълен безел, солатно захранване, световно време, таймер, хронометър, ЛЕД осветяване, дата и ден от седмицата и водоустойчивост от 10 АТМ. Корпусът е комбинация от полимер и неръждаема стомана, стъклото е минерално. Този конкретен модел е със сив дисплей с аналогови показатели и дигитален дисплей на 6 часа и има стоманена верижка и цялостно покритие в цвят жълто злато. Размери 47.5 х 37.2 х 9.7 мм, тегло 75 гр, водоустойчивост 10 АТМ.

От Casio препоръчват закупуването на Часовник Casio MSG-B100DG-9AER да се извършва от оторизирани търговци като Timer.bg – водещ онлайн магазин за продажба на часовници!


3 ЧАСОВНИК CASIO MSG-B100G-1AER

Часовник Casio MSG-B100G-1AER от колекция Baby-G се предлага с луксозна брандирана кутия, гаранция, безплатна и бърза доставка в рамките на 1-2 работни дни. Моделът може да бъде закупен на изплащане без оскъпяване за 3 равни месечни вноски. За повече информация вижте кредитния калкулатор като натиснете бутона „Купи на кредит“.

Семейството на G-MS се увеличи с нови тънки членове с Bluetooth в лицето на серията MSG-B100. Това са най-тънките G-MS модели и първите такива с Bluetooth. Включват обновен осмоъгълен безел, солатно захранване, световно време, таймер, хронометър, ЛЕД осветяване, дата и ден от седмицата и водоустойчивост от 10 АТМ. Корпусът е комбинация от полимер и неръждаема стомана, стъклото е минерално. Този конкретен модел е със сив дисплей с аналогови показатели и дигитален дисплей на 6 часа и има черна полимерна каишка и цялостно покритие в цвят розово злато. Размери 47.5 х 37.2 х 9.7 мм, тегло 38 гр, водоустойчивост 10 АТМ.

От Casio препоръчват закупуването на Часовник Casio MSG-B100G-1AER да се извършва от оторизирани търговци като Timer.bg – водещ онлайн магазин за продажба на часовници!

Вашият коментар