Топ 3 избрани кафемашини от zora.bg

Добрата кафемашина ще осигури весело настроение сутрин, като приготвите първата си чаша еспресо, докато лошата може да го развали напълно. Втората може да ви изненада неприятно с приготвено много водно или студено кафе и дори да събуди цялото семейство с шума си, а не с аромата на зърна.

Съставихме за вас селекция от топ 3 избрани кафемашини от zora.bg, които според експертите ще приготвят перфектното еспресо за вас и вашите любими хора, всяка сутрин.


За да оцени качеството на еспресото, скоростта на приготвянето му, правилната млечна пяна за капучино и лекотата на употреба, трябва да се доверите на изследванията. Според експертите са тествани десетки кафе машини от популярни производители. Всяко изследване се прави в избрана лаборатория в Западна Европа, където от няколко години се провеждат подобни проучвания.


На десетки кафе машини експертите приготвят хиляди чаши кафе, за да проверят дали температурата е подходяща за еспресо и след това разпенват млякото, за да намерят най-добрата пенообразувател за мляко за най-гъста и най-висока сметана. Независимо дали имате време да изпиете първата чаша вкъщи, ако сте проспали на работа или в университета, лесно ли се мие машината или е по-лесно да се направи чай, кафе машината работи ли тихо или се чува от спалнята. За всичко това може да разберете от резултатите от теста направен на Топ 3 избрани кафемашини от zora.bg.

Каква трябва да е добрата кафемашина >>>

Добрата кафемашина означава да не губите време за приготвяне на ароматно кафе всяка сутрин, защото автоматичната технология ще направи всичко сама. Според класацията, най-добрите кафе машини ще направи напитка за всеки вкус. Тя ще смила по желание на потребителят и ще приготви най-ароматното и вкусно капучино.

Наред с това някои кафемашини са подходящи не само за дома: издръжливите автоматични устройства са подходящи и за офиси. Също така има устройства, които наливат вряла вода. Такава кафемашина ще приготви чай, ще затопли вода за бебешка храна или инстантни юфка.
Всяка кафемашина, представена в ревюто, си заслужава да заеме мястото си в дом или в малък офис. Всички устройства, които се борят за класацията топ 3 избрани кафемашини от zora.bg трябва да са оборудвани с кафемелачки, така че собствениците им да могат, да се насладят на свежия аромат от ободряващата напитка.


Ако имате нужда от просто и лесно за използване устройство може да избирате именно по тези критерии и да направите своето кафе да е по ваш вкус. Обърнете внимание на мощността, консумираната електроенергия по-икономична. Вместимостта на резервоара за вода и отделението за зърна може да позволяват тя да не се зарежда често, което ще е от голяма полза за собственика й.


Ако не искате да нарушавате целостта на интериора, но имате нужда от мощна кафемашина, трябва да разгледате по-отблизо някои луксозни модели. Такива модели имат способност да приготвят кафе за голямо семейство. Те са оборудвани с отделение, предназначено за половин килограм зърна. Много настройки позволяват на собствениците да приготвят кафето, което искат. Често такива устройства имат и предпазно заключване, което е от полза за семейства с деца. Такова допълнение е от полза, за да не стартира устройството случайно някое любопитно дете.