Cilek.bg – детско обзавеждане

Обзаведете стаята на детето си като в любимото му филмче! Детски мебели Cilek ще ви помогнат
Желаете ли детето ви да се пренесе в обстановката от любимото му филмче, в обожаваната от него футболна обстановка или пък да влезе в космически кораб? Бихте ли искали всичко в неговата стая да му напомня на любимите му герои? Фирмата предлагаща само и единствено детски мебели Cilek може да осъществи и най-смелите мечти на вашето дете!


Cilek е една от петте най-известни марки в целият свят за детско обзавеждане. Тя е основана през 1995 г. в Турция с амбицията да стане най-популярната компания за детско обзавеждане и с визията си да поддържа високо ниво във всички аспекти. Към днешна дата Cilek е най-големият производител на детско обзавеждане в Европа.


Мебелите на Cilek са с иновативен и оригинален дизайн и създават вълнуваща атмосфера за всички деца по света.


Защото е истински важно мебелите в детската стая да са не само красиви и функционални, но да обединяват най-безопасните материали, най-сигурните механизми, най-предпазващите форми.
Марката Cilek е влязла в международния пазар през първата година от създаването си и се превръща в един от най-важните марки в света в областта на мебелната промишленост.


В качеството си на лидер в своята индустрия, магазините на Cilek – „Cilek Room“, предлагат мебели и аксесоари за бебета, деца и тийнейджъри.


Cilek следва пътя си на все по-глобална марка в целия свят чрез франчайзинг и обогатява стаите на повече от три милиона деца по света.


Общо Cilek оперира в 444 обекта, разпръснати в над 66 страни на 5 континента, обслужващи с 2000 служители в общо закрито пространство на 60 000 кв.м.


За да постигане съвършенство, Cilek се занимава с обширни и подробни дейности в индустрията, включително оригинален дизайн, функционалност, лесни за употреба продукти, сертификати за безопасност, франчайзингови магазини, архитектурни консултантски услуги.


Официален и единствен представител на Cilek за България е Мебелни къща Ralica, която в годините се е утвърдила като една от най-добрите у нас.

Вашият коментар