Ralica.bg – Мебелни къщи

„Мебелни къщи Ралица” АД е основана през 1994 година. Компанията е част от холдинга “Интерсервиз Узунови“ АД с изпълнителен директор и главен акционер г-н Красимир Узунов. Понастоящем компанията е в числото на най-значимите вносители на мебели и обзавеждане у нас и един от най-големите доставчици по сделки за комплексно хотелско обзавеждане и проекти в България.
През 2003 година “Мебелни къщи Ралица” АД стана първата компания в своя бранш в България с присъдена сертификация по ISO 9001:2000 за въведената Система за управление на качеството. В своята дейност, организация и управление компанията прилага устойчиви и ефективни правила и процедури, с които се гарантира постоянно високото качество на предлаганите услуги и управленски методи. Освен повод за гордост, тази сертификация за нас означава и едно постоянно предизвикателство и стремеж към непрестанно усъвършенстване във всички етапи на нашата работа.
“Мебелни къщи Ралица” АД поддържа бизнес отношения с десетки водещи компании с държави в Европа и Азия, като подбира своите партньори по стриктни критерии и правила. Основен принцип в дейността на всички нива на нашият грижливо подбран и обучен персонал е предоставянето на качествени стоки и услуги на оптимални цени и работа в интерес на клиентите и обществото.
Към настоящият етап „Мебелни къщи Ралица“ е национално представена верига с 12 магазина с които практически покрива цялата територия на страната.

Мебелни къщи Ралица разполагат с 12 шоурума в цялата страна, както и с голям избор измежду 3000+ предлагани от тях мебели. Мебели, Обзавеждане, кухни, спални, Кухни Scavolini, легла и матраци, баня, дневна, хол, детска
Можете да разгледате техните уеб-сайтове и да направите избор с който ще подобрите и освежите вашият дом ,а именно от www.ralica.bg / www.yatas.bg / www.cilek.bg
www.ralica.bg- сайт за комплексно обзавеждане, в него може да намерите мебели от А до Я. Стилни, модерни и с високо ниво на комфорт.

Вашият коментар