Топ 5 продукти и системи за интелигентен дом, които се грижат за вашето жилище

Умните домове бързо се развиват до точката, в която винаги сте в крак с най-новите тенденции. Миналогодишната умна крушка е забравената и на мода тази година идват нови. Новата интелигентна камера за сигурност от миналия месец вече се превъзхожда в по-нови версии камери от следващия месец.

И така глобалният пазар на интелигентен дом е настроен да нараства непрестанно. На пазара се появяват всякакви домашни устройства умни, които правят домовете възможно най-практични, удобни, защитени и полезни. Интелигентните устройства осигуряват повече функционалност, ефективност и удоволствие.

Продукти и системи за интелигентен дом, които се грижат за вашия дом

Отивате на почивка и се притеснявате за дома си? Намерете комфорт в знанията, които имате с продуктите за интелигентен дом. Те ще защитят дома ви и ще ви дадат възможност да ги имате и да се възползвате от тях, когато пожелаете. Може да изберете кои интелигентни продукти са подходящи за вас и вашия дом и не е нужно да струват цяло състояние. Ето списък с неща, които трябва да направите, за да не се притеснявате, докато сте на почивка.
Ето кратък списък с най-търсените продукти за интелигентен дом в последните няколко години:

1.Интелигентно осветление

В последно време интелигентното осветление стана стандарт за интелигентни домове и добра причина. Това е гръбнакът на интелигентния дом и типичната входна точка за интелигентен дом за купувачи на нови смарт устройства. Всеки човек, който за първи път навлезе в пазара на Smart Home, ще започне с интелигентна крушка или превключвател, защото те са най-лесни за инсталиране и разбират очевидните предимства от използването на системата Smart Home.
Интелигентното осветление също остава един от най-добрите продукти за интелигентен дом, тъй като цената на средната интелигентна крушка или превключвател е намаляла значително, през последните няколко години.

И така, може да контролирате светлината си, докато отсъствате, или да имате самозатъмняваща се светлина. Това е от решаващо значение. Този интелигентен домашен продукт ще ви спести много време, пари и стрес. И докато включването и изключването трябва да става лесно, изборът на правилния може да е направен с продукти и Системи за ИНТЕЛИГЕНТЕН ДОМ.

2.Интелигентни брави

Нито един умен дом не е пълен без интелигентна ключалка в наши дни? За какво? Защото IoT-базираната сигурност прави възможно да се създават неща, които някога са смятани само за сферата на научната фантастика.

Интелигентната ключалка е незаменим продукт на всеки интелигентен дом, независимо дали пътувате или не. Най-голямото предимство на електронните системи за влизане е, че те са лесни за настройка. Цифровите брави могат да се сменят по всяко време, а собственикът на имота може да създаде запис за отварянето на всяка врата.

3.Интелигентни термостати

Въпреки, че все още не са толкова разпространени като интелигентното осветление, интелигентните термостати бързо набират популярност, тъй като хората започват да осъзнават стойността си и заменят старите термостати с нещо по-функционално.

Интелигентните Wi-Fi термостати работят по график, който най-добре отговаря на техния начин на живот. Интелигентният термостат работи, когато знае, че скоро ще се приберете и се изключва, когато знаят, че скоро ще си тръгнете. В крайна сметка, интелигентният термостат не само ще направи вашия дом или апартамент много по-удобен, но също така ще спести енергия и ще намали сметките за ток.

4.Интелигентни високоговорители

Подобно на интелигентното осветление, интелигентните високоговорители са друго основно смарт устройство във всеки умен дом. Може да ги използвате за повече от просто възпроизвеждане на музика. Те също могат да отговарят на вашите въпроси и да комуникират с други интелигентни устройства, което ви позволява да контролирате целия си интелигентен дом, чрез тях. Могат да задават аларми, да отварят завеси и да пускат фурни. Те дори могат да отключат входната врата с интелигентна ключалка.

5.Охранителна камера

Камерите за наблюдение са един от най-популярните технически инструменти, които гарантират безопасността на дома. Съвременните камери са оборудвани с интелигентни и проактивни функции за сигурност, които правят домашното наблюдение по-лесно и по-удобно. Съществуват и няколко охранителни камери, които дават възможност да проверявате дома си, докато сте далеч. С тяхна помощ имате пълен достъп до почти всеки ъгъл на дома.

Разбира се, има и други продукти, като смарт камери, инфрачервен контролер за Wi-Fi, сензори за Wi-Fi сигурност, интелигентно осветление, интелигентните брави, интелигентните високоговорители и интелигентните термостати и пр. Всички те ще доминират в интелигентните домове.

С тези продукти за интелигентен дом на следващата си ваканция може наистина да се отпуснете, знаейки, че домът ви е безопасен и умен!

Вашият коментар